Prijzen

Op de deze pagina krijg je een overzicht van mijn prijzen. Je hebt de keuze tussen twee formules:

MINI-FORMULE:
Je wil bijvoorbeeld enkel een shoot en beelden van de receptie. (Maximum 4 uur.)
Prijs incl. BTW: 500,00 euro

FORMULE 1: 
Van bij het aankleden tot en met de receptie.
Prijs incl. BTW: 1050,00 euro

FORMULE 2:
Van bij het aankleden tot ongeveer een uur na de openingsdans.
Prijs incl. BTW: 1350,00 euro

SECOND SHOOTER:
Prijs incl. BTW: 250,00 euro

VERLOVINGSSHOOT:
Prijs incl. BTW: 2O0,00 euro


***

Inbegrepen in deze prijs is:

Minimum 350 bewerkte beelden in hoogste resolutie afhankelijk van het #uren
De beelden in lagere resolutie (handig om te delen op sociale media of via mail)
Link naar de foto’s via wetransfer
Online galerij van een selectie van de beelden (deze blijft 6 maanden actief)
50 afdrukken van 10x15 en de foto’s op USB in een box
Verplaatsingsonkosten

Ook inbegrepen: vele e-mails, een kennismakingsgesprek op voorhand, mijn ervaring, slijtage van mijn fotomateriaal, teasers voor je sociale media


***

NIET inbegrepen in de prijs:

Huwelijksalbum, huwelijksuitnodiging, dankkaarten …
maar ook daarvoor kan je terecht bij mij! Vraag een afzonderlijke prijsofferte aan.

Faq’s

Hoe en wanneer kunnen we boeken?
Als je mij wil boeken, stuur je een bevestiging via mail. Laat hierin duidelijk weten hoeveel uren je wil boeken en eventuele extra’s. Je boeking is definitief na het betalen van 200 euro voorschot. Ik hanteer het principe wie het eerst het voorschot betaalt, heeft de datum.

Wanneer krijgen we je foto’s?
Dit hangt af van de drukte van de periode. Uiteraard doe ik mijn best om de beelden zo snel mogelijk bij u te krijgen. Voor huwelijksreportages vraag ik geduldig te zijn omdat het dan meestal om een enorme hoeveelheid beelden gaat die ik dan moet doorwerken. Ik lever de foto’s binnen één tot drie maanden maximum.

Albums, uitnodigingen, bedankkaartjes, canvas …
Albums, vergrotingen … kan je zeker ook bij mij bestellen. Albums beginnen al vanaf 250,00 euro (mini-album 15x15). Ik heb ervaring met drukkers voor fantastische vergrotingen of andere producten. Ook voor je uitnodigingen en dankkaartjes kan je bij mij terecht.

Met welk materiaal werk je?
Ik werk met een canon 5D mark II en mijn favoriete lenzen: 24-70mm 2.8, 50mm 1.4.

Bewerk je je foto’s? Werk je in kleur of in zwart-wit?
Buiten enkele basisaanpassingen in lightroom, tracht ik vooral de beelden meteen goed te nemen. Contrast, helderheid en scherpte trek ik meestal nog een beetje op, maar ik probeer ervoor te zorgen dat de beelden zo natuurlijk mogelijk blijven. Storende elementen op de foto werk ik weg.
Meestal werk ik in kleur, maar soms kies ik ervoor om de beelden naar zwart-wit om te zetten omdat ze dan krachtiger overkomen.

Krijgen we alle foto’s?
Neen. Je krijgt een door mij gekozen selectie van alle beelden. Elke foto wordt bekeken en eventueel bewerkt. Onbewerkte beelden worden niet aan de klant meegegeven.

Nog wat kleine letters, groot geschreven:
Sociale media?
Fotografie Didier Bunkens behoudt het recht op alle foto’s en mag de foto’s gebruiken voor eigen promotie of ander gebruik tenzij uitdrukkelijk en duidelijk (schriftelijk/via mail) op voorhand door de klant verzocht wordt de beelden niet te gebruiken.

Overmacht

Wanneer de uitvoering van de reportage ingevolge overmacht wegens ziekte, ongeval e.d. niet te realiseren is door fotografie Didier Bunkens, zal fotografie Didier Bunkens zoeken naar een gepaste vervanger. Hij zal jullie ten gepaste tijde op de hoogte stellen, het voorschot terugstorten en kan hiervoor aldus niet aansprakelijk worden gesteld.

Tevredenheid
Door jullie uitgebreid te informeren met deze offerte, een kennismakingsgesprek en mijn voorbeelden online, hoop ik jullie voldoende informatie te geven over wat je van mij mag verwachten. Fotografie Didier Bunkens engageert zich om zijn uiterste best te doen binnen de gegeven omstandigheden en zich de volle 100% te geven. Fotografie Didier Bunkens kan jouw tevredenheid echter niet garanderen en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ontevredenheid van de klant.
Back to Top